När du behöver rostfri tillverkning

Letar du efter ett företag med rostfri tillverkning? När det gäller rostfri tillverkning, så är Amsta ett bra val. Hos dem tillverkas det bland annat rostfria kärl. Det till kunder i branscher så som kem-, livsmedel- och läkemedelsindustrin. Amsta har helhetslösningar med olika rostfria produkter. Dessa kan tillverkas enligt dina önskemål, i stora serier eller i mindre. Bland de produkter detta företag kan tillverka finns:

  • Flaskor
  • Hinkar
  • Isolerade kärl
  • Kem-tek kärl
  • Skopor
  • Tillbringare
  • Transportflaskor och transportkärl

Rostfria legotillverkade produkter

När man talar om rostfri tillverkning som Amsta har, så handlar det helt enkelt om rostfria legotillverkade produkter. Detta företag har specialbyggda maskiner samt att de har flera olika tillverkningsmetoder. Det så att de ska kunna skapa rostfria produkter till en rad olika användningsområden. Bland deras olika lösningar finns svetsning, polering, djupdragning, excenterpressning, trycksvarvning, rullning och polering.

Få hjälp med att tillverka rostfria produkter

Amsta är specialister på cylindriska kärl i rostfritt stål så det innebär att du hos dem kan få hjälp med just detta så väl som andra produkter i samma material. De har specialiserat sig på tillverkning av premiumprodukter i rostfritt stål och kan producera både små och stora serier som uppfyller deras kunders specifika behov. Sedan deras etablering år 1946 har Amsta byggt upp ett starkt rykte för pålitlig leverans, högkvalitativt utförande och överlägsen produktkvalitet.

Deras hantverksexpertis är tydlig inom tillverkningen av cylindriska kärl och som svar på kundbehov har de även börjat producera konformade kärl. Deras kundbas sträcker sig över olika branscher, inklusive läkemedel, kemisk industri och livsmedelssektorn, där deras omfattande erfarenhet och specialistkunskap säkerställer att de kan leverera de allra bästa resultaten.